Wij doen meer!

 

Ons streven is een totaal pakket aan diensten, die wij per onderdeel zoveel mogelijk in eigen beheer willen aanbieden. Uiteraard doen we niet alles zelf en daarom werken wij samen met uitstekende partners of doen wij u een aanbeveling naar een organisatie die voldoet aan onze maatstaf.

Lease:

Nijkamp Automotive biedt u de mogelijkheid om te leasen. Hiervoor werken wij samen met Finance Bizniz, welke gespecialiseerd is in allerlei vormen van financiering. Het mooie aan dit leaseconcept is dat u zelf uw maandbedrag kunt bepalen door de schuiven met de aan- en restbetaling en de looptijd.

 

U kunt op de pagina ''lease'' zelf een bedrag invullen en eventueel een vrijblijvende aanvraag in dienen om te kijken hoe deze financieringsvorm voor u uitpakt. Om het wat makkelijker te maken hebben wij bij iedere auto in ons ''aanbod'' alvast de leasecalculator bijgevoegd. u hoeft hier alleen maar op te klikken en dan wijst het zich vanzelf.

 

Garantie:

Standaard krijgt u bij ons drie maanden garantie op de draaiende delen in motor en versnellingsbak, met een maximum van € 1.500,00 en 7.500 gereden kilometers.

 

Garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Sterren Service Centrum BV uit Elburg.

 

Onderhoud & Reparatie:

Voor reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken hiervoor samen met Sterren Service Centrum bv uit Elburg.

Al onze auto's ondergaan een technische inspectie. Onderhoud wordt volgens dealer voorschrift en met originele onderdelen uitgevoerd. Indien nodig wordt de auto voorzien van een nieuwe APK.

 
12087151_998237906881685_564611476857185

Een team van enthausiaste monteurs verwelkomen u in een volledig Mercedes-Benz ingerichte garage waar men de beschikking heeft over alle Mercedes-Benz gereedschappen en uitleesapparatuur. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele Mercedes-Benz onderdelen.