Importservice Junge Sterne

 

Importeren is inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden, zelfs de Nederlandse dealers betrekken hun "Junge Sternen" uit het grote Duitse aanbod.

Door in Duitsland te zoeken vergroot u de keuzemogelijkheden enorm. Alle auto's met het predicaat "Junge Sterne" zijn dealer gecheckt, schadevrij en krijgen 24 maanden garantie + 12 maanden mobiliteitsgarantie en pechhulp in Europa. 

Geen tijd om zelf te importeren? Wij regelen het voor u van A tot Z !

Ga nu nog op zoek naar uw Junge Sterne en stuur ons de link van de gevonden auto.

Wij nemen vanzelf contact met op.                                                                                                            ZOEK UW EIGEN JUNGE STERNE  

 

Stap A

Prijsindicatie BPM en import

Nadat u de link van de auto, welke volledig aan uw wensenpakket voldoet heeft doorgestuurd, bent u benieuwd wat deze auto uiteindelijk gaat kosten.

 

Wij nemen daarom contact met u op om u te voorzien van deze informatie. Omdat u nog in de indicatieve fase bent en wij de kosten laag willen houden, geven wij u een globale prijsindicatie op basis van de advertentielink welke u ons heeft aangeleverd.

 

Bent u al erg enthausiast over de gevonden auto en wilt u gewoon exact weten hoe hoog de bijkomende BPM en importkosten zijn? kies dan voor de exacte prijsindicatie. Voor deze exacte prijs berekening brengen wij u € 65,00 in rekening.

Stap B

Opdracht bevestiging

Nadat u door ons bent geïnformeerd over de hoogte van de verschuldigde BPM en de kosten van het importeren, kunt u besluiten om daadwerkelijk over te gaan tot de aanschaf van een Junge Sterne.

 

Een Junge Sterne:

  • Is gegarandeerd schadevrij

  • Beschikt altijd over een correcte en door de dealer bevestigde kilometerstand

  • Heeft 24 maanden dealer- en 12 maanden mobiliteitsgarantie

  • U importeert dus veilig!

U ontvangt van ons een factuur met de vooraf aangeleverde kosten van de auto en het bijbehorende import traject. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben, starten wij het import traject van uw auto.

Stap C

Import Traject

Uw auto wordt na een uitgebreide inspectie door ons aangekocht bij de Duitse dealer en daarna verzekerd getransporteerd naar Nederland. Zodra de auto in Nederland is aangekomen wordt de auto droog en verzekerd gestald.

 

De volgende stap is een bezoek aan de het RDW station. Hier wordt de auto ingeschreven in het kentekenregister. Tevens verzorgen wij de documenten voor de Douane t.b.v. de BPM afdracht. Nadat de BPM door ons is voldaan geeft de Douane fiscaal akkoord aan de RDW en wordt het kenteken aan ons vrijgegeven.

Nu kunnen we afleveren. Nog even de luxe platen bestellen en uw auto staat klaar!