Over Nijkamp Automotive

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij helpen u graag verder!

Wie zijn wij

Mijn naam is Edgar Nijkamp. Sinds eind jaren negentig ben ik betrokken bij het importeren van Duitse auto's en dan met name Mercedes-Benz Old- & Youngtimers. Daarnaast heb ik zes jaar als verkoopleider gewerkt voor Mercedes-Benz Herbrand. Door deze werkzaamheden heb ik veel ervaring opgedaan in de autobranche. Ik ben u hiermee graag van dienst!

Mercedes-Benz Youngtimers en jong gebruikte occasions voeren de boven-toon in onze voorraad. Deze auto's worden in eigen beheer ingekocht en mogen ons predicaat "Alleen de betere kwaliteit" dragen, nadat ze volledig gecheckt zijn. Onze auto's worden afgeleverd inclusief drie maanden garantie op draaiende delen in motor en versnellingsbak.

Ons aanbod

De werkwijze van Nijkamp Automotive is volledig transparant. Het internet biedt veel informatie maar ook veel valkuilen. Met onze werkwijze streven wij ernaar uw vertrouwen te winnen en u voor meerdere jaren als klant aan ons bedrijf te binden. Eerlijke adviezen en een goede service spelen hierbij dan ook een absolute hoofdrol. 

Onze werkwijze

Nijkamp Automotive in beeld