NIEUW..........FINANCIAL LEASE!


Voor steeds meer uitgaven denken wij tegenwoordig in maandbedragen. Zoveel voor de hypotheek/huur, zoveel voor de boodschappen, zoveel voor de telefoon etc. etc.Daarom biedt Nijkamp Automotive vanaf heden de mogelijkheid tot Financial Leasen. Een vast bedrag per maand voor uw auto, waarbij de hoogte afhangt van de aanbetaling en de slottermijn.bij iedere auto in onze voorraad ziet u de kostprijs per maand. Door hierop te klikken opent u een venster waarin u kunt spelen met de aanbetaling en de slottermijn. Het te betalen bedrag per maand verandert automatisch mee.Nijkamp Automotive maakt het rijden in een mooie Mercedes-Benz mogelijk voor wie de aanschafwaarde net even te hoog is gegrepen. Let wel het is en blijft een lening en geld lenen kost geld, maar dat heeft u vast wel vaker gehoord.Bereken uw eigen maandtermijn op: www.nijkampautomotive.nl/aanbod

#FinancialLease

Aanbevolen Updates
Recente Updates