NU BINNEN..... MERCEDES-BENZ E270 CDI MET ORIGINEEL 103.325 KILOMETER


In 2002 nieuw gekocht door de in 1924 geboren Frans Xaver Maier. Een werkelijk zo goed als nieuwe Mercedes-Benz E270 CDI met origineel 103.325 kilometer. De auto heeft naast het feit dat er nauwelijks mee gereden is, ook nog eens geen enkele winter gereden. Een aantal winters werd de auto zelfs geschorst en zout heeft deze E-Klasse dan ook nog nooit gezien. Het onderhoud is altijd keurig uitgevoerd getuige het volledig afgestempelde onderhoudsboekje. Ook de facturen en Duitse Tüv papieren zijn keurig in een ordner bewaard gebleven. De auto wordt uiteraard afgeleverd met een frisse beurt! Tsja fiscaal dieselen in een z.g.a.n. Youngtimer? Ja het kan! Met deze topauto kunt u jaren vooruit.

Meer informatie


Aanbevolen Updates
Recente Updates