NU BINNEN..... MERCEDES-BENZ E320 CDI COMBI AVANTGARDE - BJ. 2001 - ORIGINEEL 163.000 KILOMETER


Met regelmaat wordt ernaar gevraagd. Meneer Nijkamp verwacht u nog een fiscaal vriendelijke E-Klasse Combi? Het liefst een diesel.

Nou op de valreep dan, vlak voor het einde van het jaar, is het ons dan toch gelukt om de eerste Combi diesel van 2017 met weinig kilometers te bemachtigen. En wat voor één!

Een E320 CDI Combi Avantgarde uit 2001. Auto is afkomstig van de 2 eigenaar die hem 11 jaar heeft gehad. Werkelijk alles is erbij. Tot aan de z.g.a.n. winterbanden aan toe. Helemaal compleet.

De auto beschikt over een volledig afgestempeld onderhoudsboekje. Maar het gaat verder, rekeningen en Tüv berichten zijn tevens allemaal bewaard gebleven. Zelf een notitie met wat wanneer gedaan is erbij.

De auto heeft zichtbaar nauwelijks in de winter gereden en is dan ook geheel roestvrij. Ook geen schades en volledig 1e originele fabriekslak. Het rijgedrag van de Avantgarde uitvoering is werkelijk subliem en hij mag maar liefst 2.100 kg trekken, een peulenschil voor deze krachtige 6-cillinder diesel.

Wat ons betreft de Youngtimer bij

uitstek en goed voor nog jaren gebruik. De auto beschikt over een roetfilter en voldoet aan de Euro4 norm (Groene sticker voor de Duitse binnensteden).

Meer informatie


Aanbevolen Updates
Recente Updates