NU BINNEN..... Mercedes-Benz ML270 CDI Youngtimer - BJ. 2002 - 145.397 KM


Fantastisch mooie Mercedes-Benz ML270 CDI. Deze alleskunner is 15 jaar oud en dus fiscaal vriendelijk in te zetten. De kilometerstand bedraagtslechts 145.397 kilometer.

Deze ML 5-cilinder diesel beschikt over nagenoeg alle denkbare opties, waarbij de meest opvallende de standkachel betreft. Gewoon 's ochtends vanuit je slaapkamer alvast de auto en motor voorverwarmen, zodat je in een warme auto weg kunt rijden.

De staat van de auto is subliem! Geen krassen en geen deukje te bespeuren. De vorige eigenaren, een gezin uit Trier aan de Moezel, waren vervende fietsers en gebruikten de auto alleen voor lange afstanden en de vakantie. De auto is aan ons verkocht omdat hij gewoonweg te weinig werd gebruikt.

De auto is zeer recent voorzien van een beurt en de APK is ook net gedaan en gelding tot 7 februari 2020. De Duitse APK is 2 jaar geldig en wordt in Nederland overgenomen. Verder beschikt de auto uiteraard over alle boekjes en de onderhoudsfacturen van de laatse jaren zijn ook aanwezig.

Kortom een hele echte, frisse en goed onderhouden ML met zeer weinig kilometers!


Aanbevolen Updates
Recente Updates