NU BINNEN..... Mercedes-Benz E320 CDI Combi Avantgarde - BJ. 2006 - 127.000 KM


Fantastische E-klasse Combi in Avantgarde uitvoering van bouwjaar 2006 met slechts 127.253 originele kilometers. Deze prachtige alleskunner beschikt over de krachtige 320CDI zes cilinder motor en is zeer geschikt als ruime gezinsauto en/of zakelijk gebruik. Een echte kilometervreter en toegestaan in alle steden! Volledig elktrisch rijden duurt nog wel een aantal jaren. Gebrek aan voldoende laadpunten en de beperkte range van de huidige modellen zijn hierbij de belangrijkste oorzaken. Deze fantastische (Euro4) reiswagen is voor de komende jaren dus de perfecte oplossing om deze periode te overbruggen!

Meer informatie

#Combi #Lagekilometerstand #Diesel #Ruimtewonder #Topstaat

Aanbevolen Updates
Recente Updates