NU BINNEN..... Mercedes-Benz ML270 CDI - BJ. 2002 - 122.430 KM


Nu binnen.....

Geweldig mooie Mercedes-Benz ML270 CDI van bouwjaar 2002 met slechts 122.430 originele kilometers. Deze fiscaal vriendelijk te rijden topauto ademd naar pure kwaliteit! Met talloze heerlijke opties aan boord is deze auto ook erg geschikt om als reisauto voor de caravan of met skivakantie in te zetten.

in 2016 had deze ML bij zijn eerste baas nog maar 50.000 kilometer (aantoonbaar) gereden. Daarna werd hij overgenomen door een medewerker (werkplaats monteur) van Mercedes-Benz Luegg die hem vervolgens aan ons verkocht heeft. Deze meneer heeft de auto zeer zeer goed onderhouden. Zelden hebben wij een exemplaar gehad welke zo punctueel onderhouden is.

Optisch ziet de auto er ook nog geweldig mooi uit. Fris ogend en regelmatig gewassen en gepoetst, dat zie je aan alles. Van is de auto binnen uiteraard rook- en huisdiervrij en zijn er nauwelijks sporen van gebruik zichtbaar. Onze slogan "de betere kwaliteit" is bij deze auto met recht van toepassing!

Eventuele ombouw naar grijs kenteken behoort tot de mogelijkheden. Wij berekenen hier voor onze klanten een vaste lage prijs van slechts € 1.500,00 exclusief BTW en inclusief kenteken.

Meer informatie

#Lagekilometerstand #Diesel #Ruimtewonder #Topstaat

Aanbevolen Updates
Recente Updates