NU BINNEN..... Mercedes-Benz ML350 - BJ. 01-10-2003 - 86.782 KM


In het segment waarin wij werken komen soms nog hele leuke en bijzondere situaties voor. Zo ook deze week, waarin ons een supergave ML350 gegund wordt, door de erfgenamen van een onlangs overleden dame. Puur op basis van horen via derden is men bij ons terecht gekomen en dat waarderen wij ten zeerste!

In 2003 bestelde deze Nederlandse dame op 72 jarige leeftijd maar liefst twee splinternieuwe Mercedes-Benz ML’s. Eén van deze auto’s ging mee naar het verblijf in het buitenland en de andere bleef in Nederland. Bijna 15 jaar heeft de ML350 geparkeerd gestaan in de parkeergarage van hotel Huis ter Duin (u weet wel, waar het Nederlands voetbal elftal regelmatig verbleef). Wanneer mevrouw de kust in Nederland weer opzocht, kwam ook de Benz weer van stal.

Dit alles resulteert na 15 jaar in een nog zo goed als nieuwe in Nederland geleverde Mercedes-Benz ML350. Deze bijna Youngtimer is echt TOP! Zowel van binnen, van buiten als van onderen. 100% eerste fabriekslak en geen spatje roest te vinden op deze auto!

Het interieur is zeldzaam gaaf en onbeschadigd, dat hebben wij zelfs nog maar zelden meegemaakt. De auto beschikt over een origineel navigatiesysteem, dat onlangs volledig geüpdatet is door de dealer. De auto rijdt en schakelt subliem, echt nieuwachtig!

De kilometerstand bedraag 86.782 kilometer en zijn volledig Mercedes-Benz dealer afgestempeld in het onderhoudsboekje.

Tevens beschikt deze auto over een sluitende Nationale Autopas, waaraan u kunt aflezen dat de auto zeer weinig, maar wel regelmatig gereden heeft. Op 1 oktober wordt deze topper 15 jaar en na een paar maandjes op privé, kan deze SUV als Youngtimer ingezet worden. Hier heeft u gegarandeerd voor jaren een auto aan!

Meer informatie

#Lagekilometerstand #Diesel #Ruimtewonder #Topstaat

Aanbevolen Updates
Recente Updates