NU BINNEN..... Mercedes-Benz ML400 CDI 116.787 KM


Schitterende ML400 CDI met een zeldzaam lage kilometerstand! Deze gigant met 250 paardenkrachten aan boord, welke maar liefst 560 NM koppel produceren heeft slechts 116.787 Kilometers op de teller staan.

De 8-cilinder diesel draait nog als nieuw en produceert echt een fantastisch geluid. Rijtechnisch een dikke 10 voor deze auto. Schakelen, trekkracht en souplesse op met name de snelweg is onvoorstelbaar goed te noemen! Een reis/werkauto puur-sang!

Ook het exterieur verdient dit maal een dikke 10! geen krasjes, geen deukjes en 100% 1e lak. Wij denken dat dit één van de mooiste exemplaren is die we ooit op voorraad hebben gehad.

Vanaf juli is de auto fiscaal vriendelijk te rijden. Om het eventueel nog leuker te maken bieden wij u een ombouw naar grijs kenteken aan tegen een sterk gereduceerde prijs van slechts € 1.500,00 exclusief BTW.

#8Cilinder #Lagekilometerstand #Onderhoudsboekjeaanwezig #Fiscaalvriendelijk #Diesel

Aanbevolen Updates
Recente Updates