NU BINNEN..... E240 ELEGANCE BJ 2003 ORIGINEEL 65.000 KM


De in 1944 geboren Ulrich Fock was niet uit op de meest luxe auto, maar koos wel voor een van de mooiste en tevens zeldzame kleurencombinatie die wij tot op heden gezien hebben. Het is lastig om deze op foto vast te leggen, je moet het in het echt zien, gewoonweg schitterend!

Deze prachtige Mercedes-Benz E240 Elegance is in augustus jarig en heet vanaf dan Youngtimer. Vanaf dan is het dus heerlijk fiscaal vriendelijk zoeven met deze relatief zuinige, soepele en zeer stille zes-cillinder.

De auto heeft origineel slechts 65.412 km gereden en is daarbij zeer punctueel onderhouden. De laatste jaren werd Ulrich wat te oud om te rijden. Heel af en toe nam een van zijn kinderen hem mee voor een ritje, maar dat was het dan ook. De meeste tijd stond de binnen in de verwarmde garage. De auto wordt door ons uiteraard voor aflevering nog even volledig gecheckt en voorzien van een verse beurt plus APK.

De auto rijdt en schakelt echt als een splinternieuwe auto en beschikt precies over de juiste opties om heerlijk ontspannen te kunnen rijden. Stuurbekrachtiging - Climate control - Automaat - Electrische ramen, spiegels en stoelen - Cruise control.

Een superfijne, eerlijke en betrouwbare Youngtimer, waarmee u zeker representatief voor de dag kan komen!

#Budgetvriendelijk #Onderhoudsboekjeaanwezig #VolledigDealeronderhouden #Topstaat #Lagekilometerstand #Automaat #Fiscaalvriendelijk

Aanbevolen Updates
Recente Updates