NU BINNEN SL500


De ultieme Youngtimer in het hogere segment? Wij denken van wel. Deze prachtige mercedes-benz SL500 van bouwjaar 2002 heeft echt "The right looks" om zo maar te zeggen. De combinatie exterieur/interieur is werkelijk schitterend en zeldzaam.

De auto is zowel geschikt voor de zomer als voor de winter. Het hardtop dakje, welke op miraculeuze wijze in no time onder de achterklep verdwijnt maakt dat de auto in de winter perfect tocht- en vochtvrij afgesloten wordt.De zomer is natuurlijk de ultieme periode om met deze auto te rijden.

Deze roadster beschikt over de befaamde 5.0 liter 8-cilinder motor, welke zich door de jaren bewezen heeft als een heerlijke soepele motor, die bovendien ook nog eens erg betrouwbaar is. Zowel motor als automatische transmissie functioneren perfect, Einwandfrei zegt men dan in Duitsland.

Auto heeft een verse beurt gehad en staat voor op hagelnieuwe banden. Verder zijn rondom alle remblokken vernieuwd. U kunt dus zo instappen en wegrijden. Met nog maar 110.168 originele kilometers op de teller gaat u nog vele zonne-uren meemaken met deze mooie cabriolet.

Voor ondernemers een extra voordeel...... Het betreft een BTW auto! Prijs is inclusief BTW!!

#Sportiefrijden #Cabriolet #Roadster #Topstaat #Lagekilometerstand #8Cilinder #Automaat #Fiscaalvriendelijk

Aanbevolen Updates
Recente Updates