Corona Maatregelen


Graag willen wij u informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van ons te beschermen in lijn met het laatste advies van het RIVM.

Dit betekent dat wij:

- Geen handen schudden. - Thuisblijven bij verkoudheidsklachten. - Regelmatig onze handen wassen. - Onze koffiecorner, het toilet en de auto's na proefritten grondig reinigen. - Minimaal 1.5 m afstand houden. Wij vragen van onze klanten:

- Gericht langs te komen en daarvoor een afspraak in te plannen.

- Bij binnenkomst eerst uw handen te wassen - Minimaal 1.5 m afstand houden. - Niet met meerdere personen op bezoek te komen - Het bezoek uit te stellen indien je hoest, verkouden bent of koorts hebt. - Onze auto's en motoren niet aan te raken zonder toestemming.


Aanbevolen Updates
Recente Updates